Deelnemen

Best of Show>

Circuit Zandvoort wordt omgetoverd tot een waar paradijs voor de autoliefhebber. Op de showpaddocks kun je genieten van vele honderden snelle bolides, van Lamborghini Murcielago tot BMW M4 en van Nissan GTR tot Ford Mustang. 
Uiteraard kan de strijd om de mooiste auto ook tijdens RPM Live niet ontbreken! Meld jouw auto aan, of het nu gaat om een performance car, supercar of exclusieve auto, oud of nieuw, iedereen mag meedoen en geniet als bezoeker van de mooiste verhalen van de eigenaren.

 

Je kan je auto aanmelden via onderstaande balk, je krijgt dan na goedkeuring van je auto een gratis showautoticket per e-mail toegestuurd. Maar je kan je natuurlijk ook ter plaatse, bij het podium, aanmelden. Zorg dan wel dat je auto op de paddock staat, dit kan via een clubplek of je kan een showautoticket bestellen in de online ticketshop.

 

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN

 

Gedurende de dag zullen tal van de deelnemende auto’s gepresenteerd worden voor het publiek!

revbattle>

Maakt jouw auto het meeste gelduid? Doe mee aan de Rev Battle!

Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de ticketshop bestellen. Maar je kunt je auto ook aanmelden voor de Best of Show Contest, na goedkeuring krijg je dan van ons een showautoticket.

parade>

Een leuke manier om je auto en/of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen. Een helm is niet verplicht en 1 passagier, 16 jaar of ouder is toegestaan.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

VOOR VERTREK NAAR ZANDVOORT
Lees het reglement goed door, deze kun je hier vinden.

 

Neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier
- geldig rijbewijs

dutch time attack>

Tijdens de Dutch Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot bekende coureurs en van VW Golf tot Nissan Skyline: allemaal komen ze je voorbijgeflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! Zorg dat je een goed plekje op de hoofdtribune hebt, zodat je niks mist!

 

De strijd gaat in drie fasen; de warm-up, de kwalificaties en de finale, waarbij het aankomt op stuurmanskunst. Als er 1 opwarmronde (inlap) is gereden gaan we de 'vliegende' ronde (flyinglap) in. Nu moet het gebeuren, hier gaat het om, deze tijd staat en elke fout, hoe klein ook, wordt afgestraft!  Je kunt jezelf aanmelden vanaf €125,- voor de Clubklasse!
Klik hier om deel te nemen.

 

DE RONDES:
Ronde 1: Zondag 29 Maart - TT Circuit Assen (Deutsche Autofest)
Ronde 2: Zondag 17 Mei - Circuit Zandvoort (JapFest)
Ronde 3: Zondag 26 Juli - Circuit Zandvoort (RPM Live)
Ronde 4: Zondag 11 Oktober - TT Circuit Assen (JapFest)

Dragraces>

Voor slechts €20,- (in de voorverkoop, ter plaatse betaal je €25,-) kun je deelnemen aan de dragraces. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

VOOR VERTREK NAAR ZANDVOORT 
Wat moet je bij je te hebben: 

- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop.
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.
- Rijbewijs 
- Integraal helm 
- De ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik HIER om de vrijwaring te downloaden

 

*Autos worden op de volgende punten gekeurd:
- Stoel(en) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn)
- Gordel(s) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn)
- Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan)
- Plus pole van de accu dient afgedekt te zijn (Duct tape toegestaan)
- Geen lekkages (water, olie of benzine)
- Slicks toegestaan. Bij regen/natte baan mag er niet met slicks gereden worden
- Banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben
- Velgen deksels dienen verwijderd te worden
- Remmen dienen goed te werken
- Integraal helm
- Kleding: lange mouwen, lange broek en dichte schoenen. Kleding moet van katoen zijn (minimaal 85% katoen), geen nylon kleding.


 *Motorfietsen en Scooters worden op de volgende punten gekeurd:
- Geen lekkages (water, olie of benzine)
- Remmen dienen goed te werken
- Slicks toegestaan. Bij regen/natte baan mag er niet met slicks gereden worden
- Banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben
- Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan)
- Leren/ deugdelijk pak, bovenstuk en onderstuk (broek en jas) dienen dicht te kunnen en aan elkaar geritst moeten zijn en motorlaarzen
- Constructies moeten deugdelijk zijn, definitieve beslissing ligt bij keurmeester.

 
GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

Showpaddock>

Circuit Zandvoort wordt omgetoverd tot een waar paradijs voor de autoliefhebber. Op de showpaddocks kun je genieten van vele honderden snelle bolides, van Lamborghini Murcielago tot BMW M4 en van Nissan GTR tot Ford Mustang.
Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks? Bestel dan een showautoticket in de online ticketshop.

 

Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

vrij rijden>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel vrij rijden (tracktime). Voor slechts €40,- (in de voorverkoop, ter plaatse betaal je €45,-) kun je 20 minuten vrij rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van minimaal 16 jaar, is toegestaan.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

VOOR VERTREK NAAR ZANDVOORT
Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:

- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier

- geldig rijbewijs

- helm

FOLLOW US: