Dutch Time Attack

Dutch Time Attack

Tijdens de Dutch Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot bekende coureurs en van VW Golf tot Nissan Skyline: allemaal komen ze je voorbij geflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! Zorg dat je een goed plekje op de hoofdtribune hebt, zodat je niks mist!

De strijd gaat in drie fasen; de warm-up, de kwalificaties en de finale, waarbij het aankomt op stuurmanskunst. Als er 1 opwarmronde (inlap) is gereden gaan we de 'vliegende' ronde (flyinglap) in. Nu moet het gebeuren, hier gaat het om, deze tijd staat en elke fout, hoe klein ook, wordt afgestraft! 

In 2019 heeft Dutch Time Attack een "bredere' agenda voor een diverser deelnemersveld. We onderscheiden 4 kampioenschapsrondes en 5 losse dagkampioenschappen. De dagkampioenschappen zullen alleen openstaan voor auto's die in het thema passen van dat evenement. Verder zijn er 4 events die voor alle merken en types open staan en waar het kampioenschap van 2019 wordt verreden, waaronder voor het eerst de finale tijdens Vredestein Super Car Sunday op 29 september. Verder is de instap laagdrempeliger gemaakt in kosten en reglement en kun je in de nieuwe Clubklasse al voor €125,- deelnemen!

MEER INFORMATIE EN DEELNAME DUTCH TIME ATTACK